Brasserie Me Moeder

Over Brasserie Me Moeder

De broers Dimitri en Bas Verbeek runnen sinds 2002 de Brasserie, zij hebben voordat zij de Brasserie begonnen vele jaren ervaring op gedaan in verschillende restaurants, van gezellige restaurants tot topkeukens. Hun droom is van jongs af aan een eigen restaurant welke voor een ieder toegankelijk is. Kwalitatief goed eten en drinken, gezelligheid en toch volgens de etiquette geserveerd tegen een eerlijk prijs die voor een ieder betaalbaar is.
Daar zijn ze kijkend naar de afgelopen 8 jaar zeker in geslaagd.
Ze maakten hun droom waar met de toepasselijke naam Brasserie “Me Moeder”

De naam zegt het al “Me Moeder” ouderwetse gezelligheid, een ontmoetingsplaats van oude en nieuwe bewoners uit Hoogvliet maar natuurlijk is een ieder van harte welkom voor een hapje of drankje.
Of u voor een bakkie koffie, een onvergetelijke kop thee met keuze uit verschillende verrassende smaken, een borrel, een lunch welke uit een heerlijk broodje kan bestaan of lekker uitgebreid, een diner welke u zelf kan samenstellen met behulp van onze menukaart of het 3 gangen maandmenu welke u voor € 27,50 kan nuttigen, wij staan altijd voor u klaar.

De ligging in het hartje van Hoogvliet ”de binnenban” is ideaal met zijn vele parkeerplaatsen en gezellige winkels.

Wij hopen u te mogen ontmoeten in onze Brasserie, zodat wij u onze warme gezelligheid kunnen aanbieden. Wij kijken er naar uit om u van dienst te kunnen zijn.

Onze sluitingstijden staan niet vast, voor gezellige klanten zijn wij bereid langer open te blijven.

Wilt u een feest organiseren, zakelijk, bruiloft, maakt niet uit wat. Laat ons dit in de brasserie organiseren en uw feest is meer dan geslaagd. Zaalhuur kunnen we niet, zie onder “Feestje” de mogelijkheden.
Voor catering en alle mogelijkheden van hapjes tot buffetten, zie onder “Catering”.

Ons doel is om u een onvergetelijke avond te bezorgen